Brouwer Vastgoed

 

Beleggingspanden, Projectontwikkeling, Advies

 

 

Bent u op zoek naar een geschikte vastgoedbelegging? Dat verbaast ons niets. Een pand is zo veel meer waard dan alle bakstenen bij elkaar opgeteld als u oog heeft voor locatie en mogelijke verhuuropties. Die potentie levert een mooi rendement op en een zorgvuldig gekozen beleggingspand is een veilige investering voor nu en voor de toekomst.


Veel ervaring in aankoop en verkoop verhuurd onroerend goed
Brouwer Vastgoed is een dynamische onderneming met een ruime ervaring bij het aankopen en verkopen van (verhuurd) onroerend goed. We hebben niet alleen zicht op de waarde van de steen, maar we hebben dankzij onze wortels in diverse steden ook zicht op opbloeiende wijken die barsten van het beleggingspotentieel.
U zoekt een beleggingspand met een minimaal rendement van 7% - 8% netto? Dan bent u bij Brouwer Vastgoed bij het juiste adres. Wij zetten onze kennis en ervaring graag in om een beleggingspand te vinden dat precies in uw plaatje past. We voorzien u niet alleen van waardevol advies, we nemen u ook al het werk uit handen.
Wilt u graag eens praten over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan hier het contactformulier in. Of wilt u eerst meer weten over de kennis en kunde die we in huis hebben? Lees dan verder bij adviesdiensten.

 

 

 

Studentenhuizen Utrecht - Vastgoedontwikkeling Utrecht - Aankoop vastgoed Utrecht - Beleggingsobjecten Utrecht - Beleggingspanden Utrecht - Projectontwikkeling Utrecht